4.3
Peunteun anjeun
Peunteun
Kencan Idol Kuring rata-rata 4.3 / 5 kaluar 8
pangkat
N / A, éta gaduh 2.4K pintonan
alternatip
Ngamutahirkeun
Panulis (s)
Ngamutahirkeun
Artis (s)
Ngamutahirkeun
Genre (s)
ngetik
Ngamutahirkeun